Tietoa yhdistyksestä

Porvoon Matkailuoppaat 

Matkailijoiden suosimassa Porvoossa auktorisoidun paikallisoppaan tunnistaa helposti rintapielen Guide-merkistä.

Vuonna 1964 perustetussa yhdistyksessämme on tällä hetkellä noin 60 jäsentä. Opaskoulutus on kaikille sama, mutta jokainen meistä kertoo kaupungin historian ja nykypäivän omalla tavallaan yksilöllisesti kulloisenkin ryhmän huomioiden. Joukkoon mahtuu laajasti kielitaitoa. Pystymme opastamaan suomen, ruotsin ja englannin lisäksi mm.  viron, venäjän, saksan, ranskan ja italian kielillä.

Yhteishenkeä ja ammatillista osaamista edistämme vuosittain useilla koulutus- ja tutustumistilaisuuksilla. Pääasiallista toimintaa toteutamme järjestämällä opastettuja kävelykierroksia Porvoossa mielenkiintoisista ja vaihtelevista aihepiireistä niin matkailijoille kuin paikkakuntalaisillekin.

Opastusteemoihin ja aikatauluihin voi tutustua näillä sivuilla. Myös yhteistyökumppanimme Porvoo Tours välittää oppaita ja laatii ryhmille erilaisia mielenkiinnon mukaisia matkaohjelmia Itä-Uudenmaan alueella.

Hallitus 2024

Mia Salonen, puheenjohtaja 
Outi Leppälä-Pekkinen, varapuheenjohtaja, viestintä 
Marina Nyholm, rahastonhoitaja
Tuula Lukic, sihteeri, kotisivut
Ida Lindström, jäsentapahtumat, kirjasto
Tytti Mäntyoja, jäsenasiat
Katja Kurki, opastukset

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram