Kesän 2023 opastukset käynnistyvät viikolla 24

7.6.2023

Tunnetko jo Kansallisen Kaupunkipuiston helmet? Entä oletko kuullut tarinoita Näsinmäeltä? Koe Porvoo opastetuilla kierroksilla!

Porvoon Matkailuoppaat ry:llä on tarjolla mielenkiintoisia teemaopastuksia, koko kesän kattauksen löydät täältä. Kierroksia järjestetään keskiviikkoisin ja lauantaisin elokuun loppuun saakka. Voit ostaa mieleisesi opastuksen joko ennakkoon verkkokaupasta tai suoraan oppaalta joko MobilePaylla tai käteisellä (mieluiten tasaraha).

Kansallisen kaupunkipuiston helmet tarjoilee makupaloja kansallisesta kaupunkipuistosta: sen arvokkaasta luonnosta, historiasta sekä rakennetusta ympäristöstä.

Vanhan Porvoon kaduilla ja kujilla tutustutaan kaupungin historiaan ja nykypäivään sekä kuullaan myös tarinoita kaupungin entisistä ja nykyisistä mielenkiintoisista asukkaista.

Näsinmäen hautausmaalta löytyy tuhansia tarinoita ja kierroksella tutustutaan suurmiehiin, taiteilijoihin, kauppiaisiin, vaikuttaviin naistarinoihin ja muistomerkkeihin.

Porvoon Länsirannalla taide ja rakentaminen ovat yhdistyneet, taidetta löytyy niin linja-autopysäkeiltä, rakennusten julkisivuista kuin sisätiloistakin.

Kaikkien teemaopastusten kesto on n. 1 tunti ja opastuksia pidetään suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Huomioitavaa on, että kierroksilla liikumme niin mukulakivikaduilla kuin epätasaisessa maastossa.

Tervetuloa!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram